به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، معصومه ظهیری، امروز در نشست تخصصی طلاب پاسخگو به شبهات دینی در فضای مجازی که در سالن جلسات مرکز مدیریت حوزههای علمیه و از سوی مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات برگزار شد گفت: در تحولات جهان در سدههای اخیر شاهد رشد رسانهها و تغییر در نوع و روشهای آنها بوده ایم؛ این تحولات در عصر حاضر به فضای مجازی رسیده است.
وی افزود: در فضای مجازی ممیزی وجود ندارد و محتوای تولیدی افراد فعال در زمینه پاسخ به شبهات گاهی ضعیف و چالش برانگیز است.
ظهیری خاطرنشان کرد: میبایست از ابزارهای مختلف در جهت پاسخ به سوالات و شبهات دینی استفاده کرد و متأسفانه مدل پاسخهای ما روزآمد نیست.
وی سواد رسانهای را از لوازم کار در فضای مجازی دانست و گفت: سواد رسانه است که به ما میگوید در چه فضایی هستیم و چه کاری باید انجام دهیم.
استاد حوزه علمیه خواهران، تصریح کرد: ما باید خط سیر درستی را دنبال کنیم که هم مخاطبین ما بدانند در پی چه چیزی هستیم و هم خود ما در این برنامه ریزی و طراحی چشم انداز موفق تر عمل کنیم.
وی با اشاره به تعیین مخاطب در سطوح مختلف اجتماعی افزود: ما هم باید برای جامعه اسلام برنامه داشته باشیم و هم بر قدرت غلبه به غیر توجه نمائیم.
ظهیری بیان داشت: ساماندهی پاسخگویان به شبهات دینی در فضای مجازی در اولویت برنامههای مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات حوزه قرار داشته باشد تا به تشکیل شبکه و هم افزایی این افراد بینجامد.